Kindervrijmarkt

Verkoopplaatsen Kindervrijmarkt

Volgend jaar kan je je weer aanmelden voor de vrijmarkt! Wil je ook een plekje de kindervrijmarkt bij het Parkfestival? Je verkoopskills inzetten bij een groot publiek?

EINDE Verkoop kindervrijmarkt-plaatsen op woensdag 26 april 17:00u!

Je kan je een plaats bemachtigen via de bovenstaande knop. Er zijn maximaal 100 plaatsen te vergeven (1 plek per boeking).

De daadwerkelijke plaatsen worden op Koningsdag op het festivalterrein uitgegeven vanaf 08:00uur op basis vanFirst come, First choice“.

Je kunt dus van tevoren géén vaste plek of meerdere plekken naast elkaar reserveren. Bij de uitgifte kan je kiezen uit de beschikbare opties.

Het inschrijfgeld kan niet worden geretourneerd, borg natuurlijk wel.

Reglement kindervrijmarkt

  • Het is een kindervrijmarkt en niet bedoeld voor commerciële verkoop. De aangeboden spullen mogen alleen door kinderen, eventueel met hulp van een volwassene, worden verkocht.
  • Het is verboden nieuwe spullen, etenswaar of drinken te verkopen. De organisatie behoud zich het recht om een verkoopplek te sluiten. Zonder teruggave van borg.
  • De plaats waar je mag verkopen wordt je door de organisatie toegewezen bij betaling van €29,50 (waarvan € 20,- borg).
  • Als je klaar bent met verkopen en je wilt je marktplaats verlaten, dan meld je je bij de organisatie. Als je je plek schoon achtergelaten hebt en het plaatsnummer met grondpin inlevert, ontvang je de borg van € 20,- contant retour.