DoeMeDieMaar

Nederpop

DoeMeDieMaar is een nederpopband uit de omgeving van Sittard- Geleen. Opgericht begin 2016 met als doel gewoon lekker met leeftijdsgenoten heerlijke jaren 80 Nederpop te spelen en daarmee podia onveilig maken. 

De vijf geroutineerde muzikanten van DoeMeDieMaar nemen je graag mee op een muzikale tour van het verleden naar het heden. Een tour door onze nederpop geschiedenis. Noem ze maar op: “sinds een dag of twee”, “smoorverliefd” of “Doris Day” van Doe Maar of “Blauw” van The Scene en “Net als in de film” van Toontje Lager om maar eens een paar lekkere meebrul nummers te noemen.

Uit je plaat gaan met aloude kaskrakers en heerlijk uit je dak gaan, daar houden we van bij DoeMeDieMaar want dan is een optreden pas echt geslaagd. DoeMeDieMaar is op zijn plek in leuke kroegen maar zeker ook geschikt voor een festival of een studenten of bedrijfsfeest. We bouwen graag een feestje.

Kortom, DoeMeDieMaar staat garant voor een volle avond met sfeer, lol en plezier. Voor jong en oud. Rock in je moerstaal maar dus ook Engelstalige nederpop. Niet alleen Nederlandstalige nummers passeren de revue maar ook Engelstalige Nederlandse bands zoals The Golden Earring en rocklegende Herman Brood behoren tot het repertoire van DoeMeDieMaar.

DoeMeDieMaar is:

Zang:                            Han van der Leeuw
Drums:                         Jan Janssens
Bas en zang:                Danny Aipassa
Gitaar:                          Rob Kersemakers
Keyboard en zang:      Rob Helwig

#
$