Vacature Penningmeester

Stichting Parkfestival Sittard heeft een vacature voor de functie van penningmeester.

Functieomschrijving:

De penningmeester voert het financieel beheer van de stichting. Hij/zij doet de boekhouding, stelt het financieel jaarverslag op, houdt het financieel archief bij en handelt de dagelijkse financiële zaken af. De penningmeester informeert het bestuur over de financiële stand van zaken en overige relevante financiële aangelegenheden.
De penningmeester stelt jaarlijks een begroting op en bewaakt deze gedurende het jaar. Verder regelt de penningmeester alle verzekeringen en fiscale en juridische zaken.

Profiel:

Je hebt ervaring in het beheren van de financiën en het verzorgen van de boekhouding. Ervaring met het organiseren van middelgrote festival/ feesten wordt op prijs gesteld, maar is geen must. Je bent een teamspeler en bereid om op een prettige manier samen te werken met de overige bestuursleden van het Dagelijks Bestuur. Je bent op Koningsdag beschikbaar en je helpt ook graag mee in het opbouwen en afbouwen van het festivalterrein in de dagen rondom 27 april. Bekendheid met het Parkfestival is een pré.

Over ons:

Iets doen voor de kinderen in de buurt, de school, je stad, de hele regio. Dat is de insteek van de organisatie van het Parkfestival. Het bestuur van de Stichting Parkfestival Sittard bestaat uit een kleine groep mensen die graag iets willen betekenen voor de jeugd in de omgeving Sittard. Ieder vanuit hun eigen discipline. Stichting Parkfestival Sittard, is door de beoogde doelen en de aanpak een Algemeen Nut Beogende Instelling.

Het Parkfestival was ooit bedoeld om geld in te zamelen voor een te snel groeiende school, inmiddels is het Parkfestival niet meer uit Sittard weg te denken. De opbrengsten gaan naar kind-gerelateerde goede doelen, zoals Stichting Leergeld (hier krijgen gezinnen die het financieel moeilijk hebben ondersteuning zodat de kinderen kunnen meedoen aan clubjes, verenigingen en schooluitjes).

En het publiek, dat heeft gewoon een super leuke dag, gezellig met de familie en/of vrienden in het stadspark in Sittard.

Solliciteer nú!

Help je graag mee als penningmeester? We zien graag je interesse tegemoet. Je hoeft geen officiële brief te schrijven. We vinden het belangrijker dat je binnen ons past, dan dat je aan alle criteria voldoet. Stuur ons een bericht op info@parkfestivalsittard.nl Hier kan je ook terecht voor eventuele vragen.