Word vrijwilliger

Op zaterdag 27 april 2024 wordt voor de 27ste keer het Parkfestival in het Sittardse stadspark gehouden. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen.

Wie kan er een bijdrage leveren?

Niet alleen groepen zijn welkom. Iedereen tussen de 12 jaar en 80+ jaar die zijn of haar handen uit de mouw wilt steken is welkom. Iedereen die helpt ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Hoe kan ik helpen?

We zoeken mensen die in blokken van 2 uur zaken in goede banen willen leiden. De activiteiten bestaan o.a. uit:

het verkopen van koffie en snoep,

  • bardiensten,
  • verkoop van bonnen,
  • begeleiden van spelletjes,
  • meehelpen met knutselen etc.

Ook bij het opbouwen en afbreken het festival is alle hulp hard nodig. Alle beetjes helpen en vele handen maken licht werk. In totaal hebben we 1.400 (!!) vrijwilligersuren te vullen!

Wat levert het op?

Iedereen die zelfstandig helpt ontvangt een vrijwilligersvergoeding:

  • Jeugdigen van 12 tot 16 jaar ontvangen €4,- per uur.
  • Vanaf 16 jaar tot 80+ is de vergoeding € 5,- per uur.

Clubs en verenigingen die ons helpen verdienen een mooie bijdrage voor hun eigen clubkas. Verenigingen en clubs kunnen per persoon per uur € 6,- verdienen.

De opbrengst van het Parkfestival gaat zoals elk jaar naar verschillende goede (kinder-) doelen, waaronder OBS Aan de Meule, BS De Leyenbroek en KC De Loft (voorheen De Hoefer) voor leermiddelen, Stichting Leergeld, & Eline Foundation.

Aanmelden

Klik op de onderstaande button om naar onze vrijwilligersplatform te gaan.

Inloggen / aanmelden

Tip: als het tijdstip je niet zoveel uitmaakt, vul dan alle tijden in. Je kunt daarna ook aangeven hoeveel uur je maximaal wil helpen.

Heb je nog geen account?
Deze maak je gemakkelijk aan op de registratiepagina, die via de login-pagina van het vrijwilligerssysteem te bereiken is.

Later zal je hier ook de planning terug vinden!!

 

Zoals jullie van ons gewend zijn, gaan we uiteindelijk ook veel bekenden benaderen om ons te helpen. Heb je ons de laatste jaren meegeholpen en je kunt dit jaar niet vanwege vakantie of iets anderzijds. Laat het ons weten via info@parkfestivalsittard.nl.